. go to top icon

Leica Cine 1 - Event

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
Leica Cine 1 - Event

Στις 3 Ιουλίου 2024, η Athens Pro Audio φιλοξένησε μια ξεχωριστή εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου Ultra Sort Throw Cinema - TV projector της θρυλικής Leica.


Το γεγονός προσέλκυσε επαγγελματίες και λάτρεις του ήχου και της εικόνας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες και τις καινοτομίες του νέου προϊόντος της Leica. 




Ο Leica Cine 1 είναι ένας πρωτοποριακός projector που υπόσχεται να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες προβολής με την απαράμιλλη ποιότητα της εικόνας του. Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανές επιδείξεις και να δοκιμάσουν τον projector σε διάφορες συνθήκες φωτισμού και να απολαύσουν στην ειδικά διαμορφωμένη Home Cinema αίθουσα της Athens Pro Audio συναρπαστικό ήχο και εικόνα διαπιστώνοντας την υψηλή ανάλυση, την καθαρότητα και την ζωντάνια των χρωμάτων που προσφέρει. 




Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ειδικοί της Leica αλλά και της Athens Pro Audio παρουσίασαν τις τεχνικές προδιαγραφές και τις δυνατότητες του Cine 1, ενώ παράλληλα εξήγησαν τις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνονται στο προϊόν, όπως η προηγμένη οπτική τεχνολογία και οι καινοτόμες λύσεις για βέλτιστη φωτεινότητα και αντίθεση. Στην εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο Enrico Ferrari, διευθυντής πωλήσεων στους projector της Leica.


Η εκδήλωση αυτή ανέδειξε τη δέσμευση της Athens Pro Audio στην προώθηση προηγμένων τεχνολογικών λύσεων και την υποστήριξη τόσο των επαγγελματιών του χώρου όσο και των ερασιτεχνών. Η παρουσίαση του Leica Cine 1 σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ποιότητα προβολής, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση της Leica στον τομέα των οπτικών τεχνολογιών. 



Η βραδιά έκλεισε με τους παρευρισκόμενους να ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες, δημιουργώντας ένα όμορφο κλίμα. Η Athens Pro Audio ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και υποσχέθηκε περισσότερες αντίστοιχες εκδηλώσεις στο μέλλον, προκειμένου να φέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κοντά στους λάτρεις του ήχου και της εικόνας αλλά και τους επαγγελματίες. 



Ευχαριστούμε όλους τους φίλους, συνεργάτες και πελάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.


Χρίστος Χατζηστάμου

Mastering Engineer - CEO