. go to top icon

Focal Diva Utopia: Η ελευθερία στον ήχο χωρίς όρια.

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
Focal Diva Utopia: Η ελευθερία στον ήχο χωρίς όρια.

Τα Diva Utopia δεν είναι απλώς ηχεία – είναι η πύλη προς την απόλυτη ελευθερία έκφρασης στον κόσμο του ήχου.


Προσφέρουν την απόλυτη ελευθερία στη μουσική σας εμπειρία, συνδυάζοντας τεχνολογική υπεροχή με καλλιτεχνική ακρίβεια, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα ήχου, γεμάτη λεπτομέρεια και δυναμική. Είτε απολαμβάνετε χαμηλές, μεσαίες ή υψηλές συχνότητες, τα Focal Diva Utopia προσφέρουν φυσικό ήχο σε κάθε σημείο, δημιουργώντας μια μοναδική ακουστική εμπειρία.


Διαθέτουν καινοτόμες ηχητικές τεχνολογίες, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, εντυπωσιακό σχεδιασμό και με την φιλικότητά τους προς τον χρήστη φέρνουν επανάσταση στην οικιακή ακρόαση. Από τη μία η εξαιρετική ακουστική της Focal και την άλλη η αριστεία της ηλεκτρονικής της Naim συνθέτουν ένα σκηνικό υψηλής πιστότητας, πλήρη συνδεσιμότητα και μοναδικές απολαυστικές ακροάσεις. Είτε ακούτε μουσική, είτε βλέπετε ταινίες, είτε ασχολήστε με βιντεοπαιχνίδια τα Diva είναι η επανάσταση στον οικιακό ήχο, απελευθερώνοντάς τον από κάθε περιορισμό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ενεργοποιήσετε, να το συνδέσετε και να απολαύσετε την ποιότητα του ήχου της Focal.



ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΣ, ΑΕΡΙΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ


Τα Diva Utopia συνδυάζουν άψογα υλικά υψηλής ποιότητας με κομψά φινιρίσματα, όπως τα πλωτά πλαϊνά πάνελ από τσόχα, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.


ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ, ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ


Το DIVA UTOPIA είναι εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση, χωρίς καλώδια που συνδέουν τα ηχεία. Χάρη στην τεχνολογία Ultra Wideband (UWB), η ποιότητα του ήχου είναι εξαιρετική, ξεπερνώντας τα πρότυπα των CD και προσφέροντας ήχο στο επίπεδο του στούντιο, στα 192kHz/24bits. Για επιπλέον ευκολία, το ηχείο μπορεί να ελεγχθεί μέσω της εφαρμογής Focal & Naim, με τηλεχειριστήριο, καθώς και με φωνητικούς βοηθούς όπως το Google Assistant και το Siri.


A DESIGN ICON


Ένα αληθινό ακουστικό αριστούργημα, το DIVA UTOPIA συνδυάζει εκλεπτυσμένα υλικά με έναν ανοιχτό σχεδιασμό. Οι κώδικες της σειράς Utopia αποτυπώνονται οπτικά στη διπλή κόκκινη και μαύρη γρίλια του tweeter και στη "κορδέλα" που περιβάλλει το tweeter σε διάταξη yin-yang, συμβολίζοντας την αρμονία μεταξύ της δεξιοτεχνίας και της τεχνολογίας. Αυτή η σχεδιαστική προσέγγιση δημιουργεί μια ξεχωριστή και συμβολική "υπογραφή."



ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΑΪΝΑ ΠΑΝΕΛ


Τα πλαϊνά πάνελ έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι πλωτά και αφαιρούμενα, προσθέτοντας ένα ευέλικτο στοιχείο στο ηχείο. Είναι κατασκευασμένα από τσόχα, ένα υλικό με πιστοποίηση OEKO-TEX®, γνωστό για την ανθεκτικότητα και την αισθητική του. Τα πάνελ διαθέτουν εκλεπτυσμένες γραμμές και περιλαμβάνουν μια χαρακτηριστική μπροστινή εγκοπή που φιλοξενεί με κομψό τρόπο το φωτιζόμενο λογότυπο της Focal. Τοποθετημένα πίσω από τα πάνελ, τα ηχεία μπάσων είναι διακριτικά ενσωματωμένα στα πλαϊνά μέρη, ενισχύοντας τη διάχυση του ήχου συνολικά.


Focal & Naim App


Η ειδική εφαρμογή της εταιρείας προσφέρει απρόσκοπτο έλεγχο των προϊόντων Focal και Naim και είναι άμεσα διαθέσιμη για λήψη στο App Store και το Google Play Store. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε πολυάριθμες υπηρεσίες streaming, ραδιοφωνικούς σταθμούς και podcasts, για μια ποικιλόμορφη ακουστική εμπειρία.




Τα Diva Utopia διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα



Ασκληπιού 26, Αθήνα



AthensProAudio Team ©