. go to top icon

Focusrite Scarlett 4th Gen

Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024
Focusrite Scarlett 4th Gen

Μια νέα γενιά καρτών ήχου για τις προκλήσεις του μέλλοντος.


Για να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της μουσικής παραγωγής με προϊόντα εξαιρετικών υψηλών επιδόσεων, η Focusrite παρουσίασε την τέταρτη γενιά της διάσημης σειράς καρτών ήχου Scarlett 4th Gen. Η εταιρεία που κατασκευάζει κάρτες ήχου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο κάνει τώρα ένα τεράστιο βήμα μπροστά.


Καλύτερα από ποτέ


• 120dB δυναμικού εύρους, χρησιμοποιώντας τους μετατροπείς που χρησιμοποιούνται από τη βραβευμένη σειρά RedNet.

• Νέοι προενισχυτές με 69dB για απίστευτο ήχο με οποιοδήποτε μικρόφωνο.

• Επανασχεδιασμένος τρόπος λειτουργίας αέρα με παρουσία και ολοκαίνουργιο αρμονικό κορεσμό.

• Νέες λειτουργίες Auto Gain και Clip Safe που θα κάνουν κάθε λήψη τέλεια.

• Νέα προσαρμοσμένη σχεδίαση ενισχυτή ακουστικών, η καλύτερη ποιότητα αναπαραγωγής στην ιστορία της Scarlett.

• Επανασχεδιασμένο δυναμικό Gain Halos με μέτρηση εξόδου, εκσυγχρονίζοντας το εμβληματικό Scarlett Gain Halos.

• Επανασχεδιασμένα ακουστικά στα Studio Packs, με πιο επίπεδη απόκριση από ποτέ και ακόμα πιο άνετα από τα προηγούμενα.

• Βελτιωμένο εργαλείο γρήγορης εκκίνησης, πραγματικά διασυνδέσεις plug-and-play.


Απίστευτη απόδοση


Με κάθε γενιά Scarlett, η Focusrite προσπάθησε να βοηθήσει τους μουσικούς να επιτύχουν τον καλύτερο δυνατό ήχο στις ηχογραφήσεις τους και αυτές οι νέες κάτρες Scarlett 4t Gen δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Η εταιρεία έχει κάνει ένα απίστευτο βήμα προς τα εμπρός επανασχεδιάζοντας πλήρως το κύκλωμα ήχου και συμπεριλαμβάνοντας τους ίδιους μετατροπείς με τις κάρτες ήχου RedNet. Αυτές οι αλλαγές είναι που δίνουν την εξαιρετική απόδοση σε αυτή τη νέα γενιά καρτών!


Προενίσχυση

Έως 69dB

Δυναμικό εύρος έως 116dB

Ηχογραφεί μικρόφωνα, κιθάρες, μπάσα και εξοπλισμό σε line level equipment.


Έξοδοι

Δυναμικό εύρος 120dB

Εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση: -112dB

Απίστευτα επίπεδη απόκριση συχνότητας


Καλύτερη έξοδος ακουστικών

Δυναμικό εύρος έως 116 dB

Εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση: -108dB

Περισσότερη από αρκετή ισχύς για ακουστικά υψηλής αντίστασης!


Ρύθμιση επιπέδων; Οι Scarlett φροντίζουν

Η ρύθμιση των επιπέδων εισόδου χωρίς την παραγωγή παραμορφώσεων σήματος στις ηχογραφήσεις είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μουσικοί που ξεκινούν την ηχογράφηση. Η λειτουργία Auto Gain σάς επιτρέπει να εστιάσετε στη μουσική ενώ το Scarlett κάνει τις σωστές ρυθμίσεις για τέλειο ήχο.

Σε αντίθεση με άλλες επιλογές στην αγορά, το Scarlett Auto Gain εξασφαλίζει τα καλύτερα επίπεδα εστιάζοντας σε:


Προενίσχυση 

Επίπεδο ψηφιακού θορύβου

Crosstalk μεταξύ καναλιών

Ανεπιθύμητοι θόρυβοι και «χτυπήματα» στα μικρόφωνα


Clipping-free recordings. Clip Sage 


Χάρη στη συνεχή και άμεση επαφή με τους χρήστες στη Focusrite, ανακάλυψαν ότι το Auto Gain θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα ήχου που επιτυγχάνεται από μουσικούς οποιουδήποτε επιπέδου εμπειρίας, όχι μόνο από τους πιο αρχάριους, γιατί σε όλη τη μουσική παράσταση είναι πολύ εύκολο να ξεχάσετε να κάνετε προσαρμογές μετά τη λήψη, κάτι που συχνά έχει ως αποτέλεσμα μια τέλεια λήψη να καταστρέφεται από κορεσμένα επίπεδα. Αυτός είναι ο σκοπός του Clip Safe (διατίθεται μόνο σε μοντέλα 2i2 και 4i4).


Όταν το Clip Safe είναι ενεργοποιημένο, η Scarlett παρακολουθεί συνεχώς το σήμα εισόδου και με συνδυασμό ρυθμίσεων αναλογικού προενισχυτή και DSP, το Clip Safe μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο αποκοπής. Κάτι που θα εκτιμήσουν πολύ όσοι ηχογραφούν σε εξωτερικούς χώρους, ακόμα κι αν φτάσουν σε μια εκδήλωση ακριβώς στην ώρα τους και δεν έχουν στη διάθεσή τους ακουστικά για την παρακολούθηση του σήματος.


Dynamic gain halos 


Τα νέα Dynamic Halos της Scarlett είναι πιο λεπτομερή από ποτέ γιατί χρησιμοποιούν δυναμικό φωτισμό για να σας δείξουν ακριβώς πού βρίσκονται τα επίπεδά σας. Βρείτε το ακριβές επίπεδο αμέσως και πάρτε τον καλύτερο ήχο κάθε φορά.

Γίνετε δημιουργικοί με το Loopback


Χρειάζεται να δοκιμάσετε βρόχους ή εγγραφές; Κάντε το δικό σας με το Loopback. Στείλτε στερεοφωνικό ήχο από οποιαδήποτε από τις άμεσες εφαρμογές ήχου σας (Zoom, YouTube, media player ή VST που λειτουργεί σε αυτόνομη λειτουργία) σε ένα στερεοφωνικό κομμάτι στο DAW με αυτές τις εικονικές εισόδους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Loopback για να συμπεριλάβετε τη μίξη ό,τι παίζει αυτήν τη στιγμή στον υπολογιστή σας και να το δρομολογήσετε, για παράδειγμα, στις εκπομπές ζωντανής ροής ενώ το αναμιγνύετε με το σήμα από τα μικρόφωνα!


Το Scarlett Solo και το 2i2 4th Gen τώρα περιλαμβάνουν επίσης τη λειτουργία Loopback, μια λειτουργικότητα που μέχρι τώρα υπήρχε μόνο στις εκδόσεις 3ης γενιάς ξεκινώντας από το Scarlett 4i4. Το Loopback επιτρέπει την εύκολη εγγραφή ήχου υπολογιστή σε DAW στέλνοντας τις εξόδους ήχου του υπολογιστή πίσω σε ένα ζεύγος εικονικών εισόδων μέσα στο ίδιο το Scarlett. Η δειγματοληψία ή η επανεγγραφή από τα αγαπημένα σας κομμάτια κατά την αναπαραγωγή ενός βίντεο χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μίξη αργότερα, για παράδειγμα, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.


Το Loopback μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός μείγματος από διάφορες πηγές ήχου στο Scarlett σας. Ένα ισχυρό εργαλείο για να δημιουργήσετε μια ζωντανή μίξη που υποστηρίζεται από κομμάτια υποστήριξης ή για να έχετε μια τέλεια ισορροπία μεταξύ του ήχου του μικροφώνου σας και του ήχου, για παράδειγμα, ενός παιχνιδιού που παίζετε σε ροή, για να καταγράψετε το τελικό αποτέλεσμα στο DAW ή τη μετάδοσή σας το από τον Twich.


 

Air. Ανακαλύψτε τον αυθεντικό ήχο με την υπογραφή Focusrite.



Για ηχογράφηση βασικών φωνητικών και κομματιών ακουστικών οργάνων όπου η ποιότητα πρέπει να είναι εξαιρετική, αλλά η αναλογική ζεστασιά είναι υπέροχη, η νέα λειτουργία Air της Scarlett αποτυπώνει τον μοναδικό χαρακτήρα του ήχου σας και τον φέρνει καθαρά στο μπροστινό μέρος της μίξης, προδίδοντας αυθεντικότητα με μουσικό και πιο αρμονικό πλούσιο ήχο. Σαν να χρησιμοποιούσαμε τα κανάλια μιας κλασικής κονσόλας μίξης από ένα ακριβό στούντιο. 


AthensProAudio Team ©