. go to top icon

Leica CINE 1 - Ο νέος τρόπος να βλέπεις τηλεόραση χωρίς τηλεόραση!

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024
Leica CINE 1 - Ο νέος τρόπος να βλέπεις τηλεόραση χωρίς τηλεόραση!

Turn a Room into a Feeling


Η εικόνα, ο ήχος, η ατμόσφαιρα


Είναι η προσοχή στη κάθε λεπτομέρεια που κάνει το αγαπημένο σας φιλμ μια αξέχαστη ιστορία μέσω της απόλυτης home cinema εμπειρίας.


Ο Leica Cine 1 συνδυάζει πρωτοποριακή τεχνολογία και εξαιρετική μηχανική με εμβληματικό και απέριττο σχεδιασμό – δημιουργώντας ένα προϊόν υψηλής ακρίβειας. Η Smart Laser TV γοητεύει με την ανάλυση 4Κ, με το κρυστάλλινο Dolby Atmos surround sound, και το Dolby Vision για έντονο βάθος και αντίθεση χρωμάτων σε όλο το πλάτος και μήκος της εικόνας. Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς στην κάθε λεπτομέρεια. 





Εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε 4Κ


Φιλική στα μάτια, ενεργειακή απόδοση, δυναμικό βάθος και φάσμα χρωμάτων σε όλο το πλάτος και μήκος της εικόνας. Ο μοναδικός συνδυασμός της τεχνολογίας τριπλού RGB Laser, του Leica Image Optimization (LIO), του φακού Leica Summicron, της ανάλυσης 4Κ και μέχρι 3.000 ANSI Lumens εξασφαλίζουν ιδιαιτέρως φωτεινή εικόνα και φυσική αναπαραγωγή και λεπτομερή διαβάθμιση χρωμάτων, ακόμα και με το φως της ημέρας.






Το Νέο Κλασικό, Εμβληματικό και Διαχρονικό στυλ


Από το ανθεκτικό περίβλημα αλουμινίου, το αυτόματο προστατευτικό κάλυμμα, το διάτρητο προστατευτικό περίβλημα των ηχείων μέχρι την εμβληματική κόκκινη βούλα – Ο Leica Cine 1 συνδυάζει υψηλού επιπέδου δεξιοτεχνία με τα κλασσικά σχήματα της καλλιτεχνικής και αρχιτεκτονικής σχολής Bauhaus.



 



Φακός Leica Summicron


Ο καταπληκτικός φακός Summicron, με τέσσερις εσωτερικούς ασφαιρικούς φακούς, κατασκευάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα της Leica. Με σταθερό μέγεθος εικόνας εξασφαλίζει σταθερή αναπαραγωγή εικόνας υψηλής ποιότητας.





Μέγιστη συνδεσιμότητα, έξυπνη λειτουργικότητα

Το Leica Cine 1 είναι εξοπλισμένο με Smart TV τεχνολογία, τριπλό δέκτη τηλεόρασης και Apple AirPlay. Άμεση πρόσβαση σε streaming, gaming, ζωντανό περιεχόμενο ή την προσωπική σας βιβλιοθήκη πολυμέσων γίνεται μέσω του φωνητικού συστήματος εντολών ή με το πάτημα ενός κουμπιού. 





Filmmaker ModeΤΜ



Η προαιρετική λειτουργία Filmmaker Mode™ διασφαλίζει ότι η εικόνα παραμένει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αρχική εμφάνιση της ταινίας, όπως καθορίζεται από τον σκηνοθέτη κατά την παραγωγή. Η εικόνα αναπαράγεται σε υψηλή, αυθεντική αρχική ποιότητα χάρη στη μειωμένη επεξεργασία. Αυτό σημαίνει ότι όταν ενεργοποιείται η λειτουργία Filmmaker Mode™, αφαιρούνται όλα τα δυνητικά ενοχλητικά εφέ επεξεργασίας εικόνας, για παράδειγμα: Μείωση θορύβου, όξυνση εικόνας και δυναμικός οπίσθιος φωτισμός.




 AthensProAudio Team ©