. go to top icon

Thermionic Culture Fat Bustard MkII

SKU: APA2018-25764
  • free shipping icon
    Δωρεάν Μεταφορικά
  • 12
    ΆτοκεςΔόσεις
  • 2 years warranty
    2 Έτη Εγγύηση
  • free shipping icon
    Δωρεάν Μεταφορικά
  • 12
    ΆτοκεςΔόσεις
  • 2 years warranty
    2 Έτη Εγγύηση
4.980 
Κατόπιν Παραγγελίας
Προσθήκη στο καλάθι
415,00 € / μήνα
installments table icon
Η τιμή που αναφέρεται είναι για αγορά με δόσεις και εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard). Στην τιμή με δόσεις περιλαμβάνεται ΦΠΑ.
apa support icon
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Οι ειδικοί μηχανικοί μας μπορούν να σε βοηθήσουν!

Aνανεωμένη έκδοση του κλασικού πια Fat Bustard, με ενσωματωμένο INT/EXT διακόπτη στο master section και ένα ζευγάρι από αντίστοιχα jack inputs για σύνδεση ενός playback device που μπορεί να γίνει route στο monitor buss. Αυτό μπορεί χρησιμοποιηθεί και για να γίνει έλεγχος του σήματος ενός Phoenix compressor που έχει συνδεθεί στο output του Fat Bustard. Η στάθμη του σήματος EXT μπορεί να ρυθμιστεί με ένα trim pot.

Το Fat Bustard είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό mixer, παρέχοντας δυνατότητες διαμόρφωσης του ήχου με χειριστήρια bass και high cut και lift, καθώς και δυνατότητα ανοίγματος της στερεοφωνικής εικόνας. Οι είσοδοι είναι κατανεμημένες σε 4 stereo, 4 mono όλες με διακόπτη mute και οι mono με pan pots.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Input Impedance:8 kohm + (dependant on channel and setting), unbalanced
  • Output Impedance:600 ohms, unbalanced
  • Gain (ch. 1-8):0 at Attitude 1, + 15dB at Max Attitude
  • Maximum Output Level (MOL)+ 26 dBu
  • Distortion : (at Att 1) 0.015% +8dBm output (at Att 3) 0.22% (at Att Max) 1+ % (dependent on how hard input valves are driven)
  • Signal to noise (IEC weighted) 100dB below MOL (at Attitude 1)
  • Frequency response +/-0.5 dB 9Hz to 30kHz (at Attitude 1)
  • Max Bass Lift +11dB @ 50 Hz
  • Max Top Lift +12.5dB @ 10kHz
  • All audio connectors XLR wired pin 2 signal, 1&3 earth
  • Valve complement 2 x 5965, 2 x 6SN7, 1 x 12AU7
Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;